Olika tillbehör för bowlare

Hos KBC-trading säljer man allt som en bowlingspelare kan tänkas behöva. De företagare som har egna Pro Shops i sin bowlinghall kan därigenom köpa in produkter för återförsäljning. I sortimentet finns bowlingklot från tre stycken stora varumärken, bowlingväskor, tillbehör och skor. Personalen på KBC-trading hjälper gärna till i valet av varor och ger djupgående information om produkterna. Via hemsidan kbc-trading.se kan man även klicka sig vidare direkt till producenternas hemsidor om man så önskar. Tyvärr säljer inte KBC-trading produkter direkt till slutkun5.-9-Ide-Kado-Ulang-Tahun-Untuk-Teman-Laki-Laki-Yang-Anda-Belum-Terpikirkan2den, utan kunden måste kontakta närmaste Pro Shop för att få köpa produkterna.

De bowlingklot som marknadsförs och säljs kommer från varumärkena Radical, DV8 och Brunswick. Brunswick hallklot är något av en storfavorit bland KBC-tradings kunder och håller högsta möjliga kvalité. Kloten finns i oändligt många färger och häftiga självlysande klot. Samtliga vikter har alla olika storlekar på hålen för att kunderna ska kunna hitta det perfekta alternativet. Storlekarna går från XXS ända upp till XXL och är självfallet anpassade till klotets vikt. För att nämna exempel finns XXS enbart i 6p och 7p, medans XXL finns i 14p och 15p. Om man som företagare inom bowlingbranschen önskar köpa in ett lager av klot till sin hall rekommenderas att man kontaktar personalen på KBC-trading som kan ge råd och berätta om vikten av att ha en stor variation av klot.

I sortimentet för bowlingväskor finns allt från behändiga 1-klotsväskor till stora 6-klotsväskor. Väskorna finns i massvis av olika färger, med eller utan hjul och med olika antal förvaringsfack. 1-klotsväskorna har i regel en stadig axelrem som gör det smidigt att ta med sig sitt bowlingklot. De mindre väskorna lämpar sig ypperligt för de som har bowlingen som hobby, men ändå vill ha ett eget klot istället för att använda bowlinghallens egna. Stora bowlingväskor däremot kan rymma upp till sex stycken klot och har utformats för tävlanden inom sporten. Oavsett vilken väska man är på jakt efter finns den garanterat i KBC-tradings utbud.