Stort utbud av professionella banbehandlingsmaskiner

En utav de populäraste behandlingsmaskinerna i KBC-tradings sortiment är EZ Touch från QubicaAMF. EZ Touch är en banbehandlingsmaskin som passar ypperligt för mindre bowlinghallar där det sällan ordnas större tävlingar. Denna välfungerande maskin har allt som krävs för att banornas underhåll ska ske på ett tryggt sätt. I och med att EZ Touch består av funktionen Touch Interface är den både enkel att installera och 4c44029a-5a74-486f-b841-d84c3d54352benkel att manövrera. Samtidigt sköter den snabbt sitt arbete. Man kan programmera olika oljeprofiler manuellt och den lätta konstruktionen gör att man enkelt flyttar maskinen.

Kegel FLEX Walker däremot är den banbehandlingsmaskin som är mest avancerad i KBC-tradings utbud. Tillverkarna har kombinerat Sanction teknik med DUO Conditioning system, samt försett maskinen med dubbla oljetanker. Därmed har man möjlighet att använda sig av två separata oljor eller blanda två stycken i samma körning. Som namnet avslöjar är versionen en ”walker”, vilket innebär att det är den enda banbehandlingsmaskinen på marknaden som självständigt kan såväl olja som tvätta banorna. Kegel FLEX Walker flyttar sig på egen hand från bana till bana och kan dessutom kringgå eventuella hinder på ansatserna.

Kustodian Plus är också en banbehandlingsmaskin från Kegel som är en bättre version av den ursprungliga Kustodian. Denna förmånliga och omtyckta maskin är utrustad med den senaste Sanction oljetekniken och ett tvättsystem som är ”sprayfritt”. Maskinen både preparerar och tvättar en bana på enbart 90 sekunder. Den stora uppsamlingstanken räcker för över 50 banor och har sex stycken skilda hastigheter för oljeprofiler. Vill man ha en batteridriven variant av maskinen rekommenderas motsvarigheten Kegel Kustodian Model B.

Slutligen finns en väldigt funktionell banbehandlingsmaskin i sortimentet vid namn Kegel Crossfire. Maskineriet är såväl robust som kompakt och använder sig utav Wickpad Technology. Med tanke på den kompakta storleken passar detta alternativ för de mindre hallarna som ändå vill ha tillgång till Kegels unika banbehandlingstekniker.