Kvalitativa och användarvänliga resultatsystem

Ett bra resultatsystem ska var enkelt att använda för såväl kunden som de anställda. Det finns ingen vits med att ha 100-tals olika invecklade funktioner om man inte kan använda dem. Huvudsaken är att systemet är pålitligt och att företagaren är säker på att support finns tillgänglig vid behov.

Ur spelarens synvinkel är den främsta anledningen med bowling att ha roligt. De traditionella och gamla resultatsystemet är dock inte anpassade för den moderna spelarens behov eller förväntningar. KBC-trading har dock självfallet en passande lösning på problemet; QubicaAMFs unika utbud av resultatsystem. KBC-tradings anställda kan såväl instlogo-besx.fwallera resultatsystemen som utföra professionell service vid behov. Tecknas ett supportavtal parterna emellan fås rådgivning snabbt via telefon om problem tillstöter med exempelvis funktioner.

BES X Ultimate är det bredaste och den mest fulländade versionen av det omtyckta BES X systemet. Detta inkluderar funktioner såsom MAD Games, roliga födelsedagsmiljöer för barn, You Toons och 18 separata teman med välgjorda animationer. Den mest populära funktionen som följer med BES X Ultimate är däremot Facebook Gameconnect Interface. Funktionen möjliggör att bowlaren enkelt loggar in på sitt personliga Facebook-konto där spelaren sedan kan dela med sig av allt som händer på banan. Detta är naturligtvis även väldigt bra marknadsföring för själva bowlinghallen eftersom spelaren indirekt sprider reklam åt alla sina vänner.

Qscore är ett förmånligare högkvalitativt resultatsystem från QubicaAMF som finns i KBC-tradings utbud. Helheten kännetecknas av stor pålitlighet och allsidighet, samtidigt som det är lätt att använda. Systemet har inga rörliga delar, men däremot en Flashdisk. Detta innebär i praktiken att problem med klassiska hårddiskar och kylfläktar elimineras. Förutom att Qscore är användarvänligt och tillförlitligt fungerar det som en makalös kombination av funktioner som verkligen höjer underhållningsvärdet. Sammanlagt innehåller paketet över 400 lockande animationer, flertalet födelsedagsanimationer för de yngre spelarna och en unik signaturbakgrund. Programmets flexibilitet säkrar även att en uppgradering till BES X Ultimate är möjlig om så önskas i framtiden.