Investera i en bowlinghall

Bowling i sig är en utav de största sporterna i världen om man ser till antalet utövare. Att bowla passar de allra flesta oavsett intressen och ålder, vilket självfallet gör grenen till en populär vardagsaktivitet. En bowlinghall är till för precis alla i samhället och här ordnas ofta omtyckta tävlingar, evenemang för pensionärer, ungdomsaktiviteter och egna klubbträffar. Som företagare inom denna bransch är det lätt att locka kunder till bowlinghallen eftersom den lämpar sig för alla åldersgrupper.

Bowlinghallar är ett garanterat säkert val för de företagare som önskar göra en bra investering. Som tidigare nämndes är målgruppen väldigt stor och beroende på egna önskemål kan man anpassa inredningen efter eget tycke. KBC-trading har lång erfarenhet och hjälper gärna till under hela processen; från planeringsskedet till sista banans inoljning. Personalen ger gärna kontaktuppgifter till tidigare referenskunder som nått stora framgångar tack vare sina bowlinghallar.

KBC-tradings målsättning är att utformamm_bowling_image bowlinghallen baserat på kundens egna visioner. Därför är man väldigt noggranna med att planera projektet tillsammans med kunden för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. I projektplaneringen tar man fasta på faktorer såsom förutsättningar, inredningssmak, affärsmål, budget och målgrupp. En väl utformad plan kombineras sedan med KBC-tradings enorma produktportfölj, vilket bidrar till att möjligheterna är oändliga. Dessutom finns möjlighet att slå samman bowling med övriga aktiviteter om kunden inte vill ha en klassisk bowlinghall. Tidigare referenskunder har exempelvis byggt enbart ett fåtal banor i köpcenter och vid go-kartbanor. Oavsett önskemål erbjuder KBC-trading sina högkvalitativa tjänster och eftersträvar ett perfekt slutresultat.

När bowlinghallen står klar fortsätter KBC-trading gärna som samarbetspartner med företagaren. Det professionella teamet kan då tack vare sin etablerade personal och stora produktportfölj erbjuda support, underhåll och service av hallen. På så sätt hålls den unika bowlinghallen i bästa möjliga skick, samtidigt som företagaren garanteras ha tillgång till marknadens bästa produkter. Servicen av såväl banor som resultatsystem sker snabbt i och med samarbetet, vilket gynnar företagaren som slipper stänga obrukbara banor.