KBC-trading – Allt för bowlinghallen

KBC-trading ha sitt internationella huvudkontor i Nederländerna, varifrån företaget styr sina tjänster som erbjuds i Storbritannien, Norge, Sverige, Danmark, Frankrike, Tyskland och Belgien. Därtill har KBC-trading ett utspritt nätverk bestående av 80 oberoende distributörer. Detta gör KBC-trading gruppen till en ledare på den europeiska marknaden för såväl installationer som leveranser av bowlingrelaterade produkter. Teamet av medarbetare består utav dedikerad och professionell personal som brinner för allt inom bowlingindustrin, samtidigt som de besitter stor kunskap om alla högkvalitativa produkter som erbjuds.

Sortimentet av produkter som KBC-trading erbjuder innefattar allt som behövs i en bowlinghall. Man hittar allt från resultatsystem, skärmar och oljemaskiner till reservdelar, tvättmedel och klot. Samtliga produkter håller högsta kvalité och personalen kan ge personliga råd om vilka varor som passar för specifika ändamål. Många företagare som driver en bowlinghall har egna Pro Shops där seriösa bowlare kan köpa produkter istället för att hyra dom. Självfallet har KBC-trading därmed ett brett utbud utav populära skor, väskor, klot och tillbehör som passar ypperligt för olika Pro Shops.

Det svenska kontoret ligger i Borås där 12 etablerade anställda arbetar för KBC-trading. Alla har själva bowlat i tiotals år och har lång erfarenhet inom bowlingbranschen; allt från att själva ha drivit bowlinghallar till att vara landslagsspelare. Tillsammans jobbar man för att erbjuda sina kunder bästa möjliga service, individuell rådgivning och professionella installationer. Man erbjuder även föreläsningar inom spännande och viktiga teman såsom oljor för banor eller funktioner i resultatsystem. Personalen nås enklast via e-mejl, telefon eller genom att fylla i ett formulär på hemsidan kbc-trading.se.