Snyggt möblemang höjer bowlingupplevelsen

För att maximera bowlingupplevelsen krävs en lockande inredning i hallen. Många företagare inom branschen upplever dock att det är svårt att hitta möbler som kombinerar såväl stil som önskade funktioner. På KBC-trading har man självfallet en lösning på detta problem; QubicaAMF Harmony. Detta inredningskoncept kommer från molearys_bowlingarknadens absolut största bowlingproducent och produkterna ger en lösning på de vanligaste utmaningarna som hallägare står inför gällande inredning.

Till att börja med kan man matcha Harmony seriens produkter med ägarens personliga vision och stil, vilket innebär att företagaren slipper specialbeställa onödigt dyra produkter. Med tanke på att inredningen kommer från QubicaAMF som är experter på allt som gäller bowling garanteras även att möblerna maximerar kundens upplevelse och komfort. Ur en företagares synvinkel är möblemanget dessutom kostnadseffektivt och enkelt att underhålla, vilket i sin tur gör investeringen ekonomiskt hållbar.

Det unika inredningskonceptet ger den funktion, flexibilitet och stil som bowlingföretagaren har i åtanke. Harmonys inredningsserie finns i tre olika stilrena varianter; Energy, Synergy och Infinity. Synergy är det alternativ som kombinerar stil och komfort med hög kvalité. Designen är kompakt för att passa perfekt i en hall med lite utrymme, samtidigt som spelupplevelsen optimeras tack vare den snygga utformningen.

Infinity produkterna däremot har kommit att kännetecknas av de bästa möjliga materialen i exklusiva färgkombinationer. Möblemanget kan matchas med övriga produkter i bowlinghallen, vilket ger ett oerhört imponerande helhetsintryck. Letar man å andra sidan efter ett väldigt kostnadseffektivt set av möbler är Energy det bästa valet. Energy-serien är en lösning med oslagbar hållbarhet och ett fräscht utseende som alltid är aktuellt.

Samtliga möbler i Harmony-serien är specifikt framtagna för den tuffa bowlingmiljön som ställer höga krav på design och komfort. De så kallade ”klappstolarna” är ett minne blott, istället kan man imponera på hallens gäster med en unik look. Tillsammans med kunden tar KBC-trading fram en passande helhetslösning i ett modernt 3D-program före själva installationen påbörjas.